Valikko Sulje

Harjoituskilpailu Itä-Suomessa 15.8.2020

Kesäkuussa meihin otettiin yhteyttä voisimmeko tehdä harjoituskilpailun yhteisvoimin. Yhteyttä otettiin Nilsiän suunnalta paikallisten puuhamiesten toimesta Jukka Niskasen johdolla. Parin puhelun jälkeen suunnitelmat olivat selvillä ja nyt Hamun kalenterissa lukee 15.8 kohdalla ”Harjoituskilpailu Nilsiä”. Ajatuksena yhteistyölle on siirtää käytännön paperitöiden ja luvittamisen osaamista Jukan tiimille. Tavoitteena on, että vastaavat harjoitukset tai jopa kilpailut onnistuisi toteuttaa jatkossa paikallisesti omin voimin. Työnjako jaettiin niin, että Yellow Racing Team hakee viralliset luvat, tekee suunnitelmat ja hoitaa ilmoittautumiset. Paikallinen tiimi hoitaa mm. tienkäyttöluvat, tiedotukset ja pätkien käytännön pyörittämisen ajopäivänä.

Testipätkinä ajetaan kahta eri EK:ta, joiden välissä on lyhyet siirtymät. Tiet ovat vauhdikkaita ja haastavia hienoilla ylityksillä. Pätkiä on ajettu aikaisemmin ralleissa ja testejä on kurvannut esim. Printsport ja Tuohinon Jannen tiimit WRC-autoja myöten. Pätkien pituudet on molemmissa noin 3.5 km. Huoltoalue on toisen pätkän lähtöpäässä. Minimini osallistujamäärä kulujen kattamiseksi on kohtuullisen iso eli 20 autokuntaa. Maksimimäärä rajoitus tulee varikkotilojen puolelta. Mukaan mahtuu kuitenkin 30-35 autokuntaa.

Tahko Golden Resortin huviloista on sovittu alennettu hinta! Kysy varausohjeet.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Sami Heikkilä
Yellow Racing Team ry.
P. 0440 647 447
joutsenlampiralli@gmail.com